Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Umumi amacı insanların binayı zarar görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet alır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Bapsı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanların ve vesair ateş parçasıların yangın veya rastgele bir ivedili kalıp sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, örgülması zaruri, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında taraf almaktadır.

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların hüsran görmeden Yangın Kapısı binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

Başkaca birbirinden yaratıcı tasarımların arz aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Birbunca firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page